Activiteiten & projecten

EPAH organiseert jaarlijks een aantal Sociaal- culturele activiteiten. Daarbij valt te denken aan evenementen zoals onder andere een culturele ontmoetingsdag (Ban Topa), een talentendag, Sinterklaasfeest en een bingo. Daarnaast werken we ook mee aan de organisatie van bv. het Nieuwland Festival, Fietstocht door Schiedam (Schiedam by BIKE), etc.

Komende activiteiten:

Activiteiten 2022
Datum
Locatie

Nog geen activiteiten!!

Wijkcentrum Dreesplein

Wijkcentrum Dreesplein

Wijkcentrum Dreesplein

Wijkcentrum Dreesplein

Projecten (liggen stil vanwege COVID-19)

De mannen inloop
Deze inloop biedt aan een groep van 35 Schiedams Antilliaanse mannen gezelligheid van een avondje dominoën. Deze mannen komen elke dinsdag avond van 18 tot 20 uur en donderdag avond van 19 tot 21 uur samen. Naast de gezelligheid kunnen de mannen ook bij ons voor een luisterend oor. Voor proffesionele maatschappelijk hulp worden ze doorverwezen naar WOT, het Wijk Ondersteunings Team.

Heb je vragen hierover? Klik hier en bel of mail ons.

Akties

Sponsoraktie
Wordt "amigoe" (vriend) van Epah en doe iets voor en met Antillianen in Schiedam. We zoeken mensen die zich voor enkele uren per week/maand als vrijwilliger willen inzetten. Fondsenwerving, administratie, organisatie of dansles geven: elk talent is welkom. Ook uw financiële steun is welkom. Investeert u met ons mee en stort een bijdrage op bankrekeningnr. 173682286 of geef een opdracht tot periodieke overboeking bij uw bank.
En help ons het “Unieke van Antillianen goed uit de verf te laten komen”